Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ανοιχτοί λογαριασμοί.

Νομίζω πως το έχω ξαναπεί, αλλά δε γίνεται αλλιώς. Κάποια πράγματα απλά γυρνάνε και ξαναγυρνάνε στο μυαλό σου, ακόμη κι όταν έχεις κάτι για να το κρατήσεις απασχολημένο....

Έρχεται λοιπόν μια στιγμή που κοιτάς πίσω και αρχίζεις να αναρωτιέσαι.. Γιατί έκανα αυτό και όχι το άλλο, τι θα είχε γίνει αν είχα πει εκείνο και όχι αυτό.. Τι θα είχε γίνει αν είχε αντιδράσει ο άλλος απέναντί σου διαφορετικά.. Τι θα είχε γίνει αν είχα κάνει πράγματα που δεν έκανα..

Δεν έχει νόημα, το ξέρω! Μη μου στραβομουτσουνιάζεις, το ξέρω λέμε! Αλλά καλό είναι που και που να τα κοιτάς λίγο, για να σου θυμίζουν ξανά το μάθημα που πήρες κάθε φορά. Να σου θυμίζουν και τι χρωστάς στον εαυτό σου, γιατί, trust me, του χρωστάς!

Και μετά κοιτάς το μέλλον.. Και αναρωτιέσαι.. Αναρωτιέσαι τι θα φέρει, αναρωτιέσαι που πας, αναρωτιέσαι.. αλλά για λίγο! Ναι, για λίγο, γιατί μετά σκέφτεσαι πως δεν έχει νόημα να κουράζεις το μυαλουδάκι σου! Και ξέρεις γιατί; Επειδή ότι είναι να γίνει, θα γίνει. Και ξέρεις και κάτι άλλο; Κάνε τα ΠΑΝΤΑ για να γίνει αυτό που θες, έτσι όπως το θες. Το μέλλον φτιάχνεται, το παρελθόν είναι που δε γυρίζει πίσω!

Μην το ξεχνάς!

5 σχόλια:

  1. Οφείλω να συμφωνήσω και να προσθέσω αυτό που λέω και ξαναλέω, ποτέ μη μετανοιώνεις για κάτι που έκανες, να μετανοιώνεις γι'αυτά που δεν έκανες βεβαίως βεβαίως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Φιλοσοφικες" συζητησεις που πολυ μου αρεσουν.

    Νομιζω πως καλο ειναι να Ζουμε, με, αλλα και μεσα απο τα λαθη μας. Τα παντα ειναι εμπειριες και απ' ολα πρεπει κυριως να κραταμε τα θετικα.

    Οτι ειναι να γινει δεν θα γινει, εχουμε τη δυναμη να τ' αλλαξουμε, δεν σημαινει οτι θα τα καταφερουμε, αλλα αξιζει να προσπαθησουμε και να μην τα αφησουμε στην τυχη τους!

    Φαν του Παυλου και εσυ, απ' οτι βλεπω! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς όρισες στο ιστολόγιό μου! :)

      Ελπίζω να βρήκα άλλον έναν φίλο σε αυτές τις "φιλοσοφικές" αναζητήσεις μου, να προβληματιστούμε και να βρούμε την άκρη μας! :)

      Φαν του Παυλάρα και μεγάλη παρακαλώ!! (δε φαινεται καθόλου, έτσι;) χαχα

      Διαγραφή
  3. Αμα περιμενεις απο εμενα να βρουμε ακρη σωθηκες! :P

    Αλλα αμα βαζεις και τραγουδια θα ερχομαι! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή