Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

Γράμμα σε εσένα

"Κάθε πράγμα στον καιρό του".. αυτό μου λένε συνέχεια. Ναι, αλλά μέχρι τώρα στη ζωή μου, πολύ συχνά το ρημάδι το timing ήταν λάθος. Θα είναι ποτέ σωστό για 'μας; Ξέρω πως τώρα είναι λάθος (κάνω πως εκπλήσσομαι!), γι' αυτό δεν πρόκειται να επιμείνω άλλο, δεν έχει νόημα... δε μπορούμε . . Τι να πω λοιπόν; Δεν πειράζει, μου αρκεί, και μπορώ να περιμένω;;

Ξέρεις τι είναι αυτό που φοβάμαι όμως; Φοβάμαι πως θα έρθει η μέρα που το timing σε εσένα θα μοιάζει σωστό, μα τότε δε θα  μπορώ εγώ! Δε σου κρύβω πως τη φοβάμαι εκείνη τη μέρα. Τη μέρα που και εγώ θα έχω αφομοιωθεί και θα ακολουθώ τα "πρέπει" της ζωής μου, ενώ θα κλείνω πεισματικά τα αφτιά μου στα "θέλω" μου. Δε θα τολμώ καν να τα παραδεχτώ, πόσο μάλλον να προσπαθήσω γι' αυτά. Αυτό ακριβώς που κάνεις εσύ σήμερα δηλαδή. Κι ας φωνάζω εγώ πως πρέπει να προσπαθείς.. "Where there 's a will, there 's a way" σου είχα πει και συμφώνησες, αν και δεν πείστηκες. Δε σου κρατώ κακία. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του στη ζωή. Αλλά όπως λέει και η Γ. καλύτερα να μετανιώσεις για κάτι που έκανες, παρά για κάτι που δεν τόλμησες να κάνεις.

Δε ξέρω τι είναι αυτό που σε κρατάει πίσω, δεν είμαι σίγουρη... Η έλλειψη θάρρους ή η προσκόλληση στην επισφαλή ασφάλειά σου;; Το πρώτο, λες, δεν ισχύει. Αλλά ξέρεις κάτι; Δεν είμαι πια σε θέση να σε προκαλέσω να το αποδείξεις. Όχι για 'μένα, όχι. Για 'σένα το κάνω, γιατί ίσως αυτό να ταράξει την τάξη (;) της ζωής σου και των πραγμάτων γύρω σου και δεν είμαστε για τέτοια τώρα! (Θα είμαστε άραγε ποτέ;;)

Τέλος πάντων, είμαι τυχερή που σε γνώρισα, έστω κι έτσι. Οι πιο αισιόδοξοι θα έλεγαν πως δε ξέρεις τι μπορεί να γίνει στο μέλλον. Ε ναι, δε ξέρεις..ούτε εγώ. Ξέρω ένα πράγμα όμως, πως δε θα επιμείνω άλλο.. Και εσύ  να ξέρεις κάτι.. πως θα είμαι εκεί δίπλα πάντα στην Dreamland. Στα όνειρά μου θα σου δείχνω τον κόσμο μέσα από τα μάτια μου και εσύ θα το νιώθεις.. έτσι απλά...

Και όταν ξυπνάς θα είμαι εκεί, έτσι όπως θες, στο ρόλο που σε βολεύει....

Κι εγώ;; Εγώ θα βρω κάποιον σαν εσένα..ας είναι . . .

Ξέρω πως αυτό εδώ έχει πολλές πιθανότητες να μη το διαβάσεις εσύ, αλλά 2-3 γνωστοί και άλλοι τόσοι άγνωστοι. Δε με νοιάζει, αυτός ακριβώς είναι ο σκοπός. Δεν έχει σημασία να τα μάθεις πια . . .

Καλή σου νύχτα.


..να υπήρχε μια άλλη γη
να φώναζες εκεί να 'ρθω κοντά σου . . .

4 σχόλια:

  1. Όχι κάποιον σαν κι αυτόν αλλά κάποιον πολύ καλύτερο.. Είμαι ακριβώς στην ίδια φάση.. Αποφάσισα να μην περιμένω.. Υπάρχουν τόσο όμορφοι άνθρωποι εκεί έξω.. Κρίμα να πηγαίνουμε χαμένες!

    Sweet Dreams! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, όντως είναι κρίμα.. Αλλά πολλές φορές το ξεχνάμε και κολλάμε στα παλιά. Λάθος. Αλλά που θα πάει, θα χαμογελάσει και για 'μας :)

    Λένε πως για να δεις το ουράνιο τόξο, πρέπει να αντέξεις πρώτα την καταιγίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Sally...κλαίω...αν μη τι άλλο βρήκαμε το timing μεταξύ μας...τώρα αν θα το βρούμε και με κανέναν άλλο...χλωμό έως αναιμικό το βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και με ανεβασμένη χολερυθρίνη..! Άστα να πάνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή